| 61 WDHiZ Portal |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| yasiu |
|
![]() the best of the Best and selected ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Ci-Co-Nic-Nie-Mogą Postów: 505 Nr użytkownika: 24 |
W związku z fascynującymi zeszłorocznymi wspomnieniami członków szczepu biorących udział w Akcji Paczka 2006 postanowiliśmy wziąć jeszcze czynniejszy udział w tej Akcji.
Wszelkie informacje podane na stronie www.akcjapaczka.pl Uwaga! Akcja przeznaczona dla osób powyżej 15 lat! Kontakt ze swoimi drużynowymi bądź bezpośrednio ze mną. Yasiu PS. Jeżeli ktoś z Was narzeka na brak prawdziwej akcji, służby, motywacji lub czegoś podobnego to to jest tym bardziej dla Ciebie!! -------------------- E.T. was here
Chwała należy do Gondoru!!! doceń nonkonformizm |
| Moolek |
|
|
już wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() Grupa: Rada Szczepu Postów: 97 Nr użytkownika: 36 |
Ci co mogą- jechać na paczkę i to co prędzej!!:D i przekonywać Murzyna zeby jechał...
-------------------- ET boss...
|
| msz |
|
![]() Siły Entropii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Sam-Wiesz-Kto Postów: 385 Nr użytkownika: 3 |
Murzyn! Ku chwale Ojczyzny!
|
| Katarina |
|
|
już wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() Grupa: Rada Szczepu Postów: 38 Nr użytkownika: 67 |
Na dzień dzisiejszy ode mnie 4
-------------------- Zawsze i wszędzie 15 górą będzie!
|
| Lis |
|
![]() Master ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Rada Szczepu Postów: 198 Nr użytkownika: 29 |
Hobbitek natomiast 5 - będzie bardzo rodzinnie
-------------------- "...Odkrywacie tajemnicę
Która się nazywa życie Dni są długie i niczyje Kiedy jest się WŁÓCZYKIJEM..." Lepszy rydz niż nic - 17 !!! ![]() |
| Kasia |
|
![]() Master ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Rada Szczepu Postów: 163 Nr użytkownika: 30 |
jeszcze ja, jeszcze ja...
-------------------- Widzieć parę bobrów przytulonych nad potokiem...
|
| yasiu |
|
![]() the best of the Best and selected ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Ci-Co-Nic-Nie-Mogą Postów: 505 Nr użytkownika: 24 |
Każdy z drużynowych zaangażowanych w paczkę dostał dziś maila ode mnie w tej sprawie. (osoby jadące samodzielnie także tego maila otrzymały)
Proszę o danie znać gdy taka informacja nie dotarła. Będę poprawiał jakby co. I pamiętajcie o terminach :] pozdrawiam -------------------- E.T. was here
Chwała należy do Gondoru!!! doceń nonkonformizm |
![]() |
![]() ![]() ![]() |