| 61 WDHiZ Portal |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| Lis |
|
![]() Master ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Rada Szczepu Postów: 198 Nr użytkownika: 29 |
Dziś zakończyły się zmagania o miano Najlepszego Zastępu w szczepie. Udało się wyłonić najlepsze zastępy oraz przyznać wyróżnienia. Poniżej wyniki rajdu:
- W kategorii "najlepsze ognisko" pierwsze miejsce zajął zastęp 13H z 61 WDH-y Ea-Thalion (na biwaku pod wodzą Jędrzeja Rymszy) - W kategorii "gra terenowa" pierwsze miejsce zajął zastęp Cichostępy z 61 WDH-ek Hobbitki (zastępowa Joanna Kuźma) - Trzecie miejsce w rywalizacji o miano Najlepszego Zastępu w szczepie zajął zastęp Semprevivum z 61 WDH-ek Herba (zastępowa Julia Wyciechowska) - Drugie miejsce w rywalizacji o miano Najlepszego Zastępu w szczepie zajął zastęp Cichostępy z 61 WDH-ek Hobbitki (zastępowa Joanna Kuźma) - Pierwsze miejsce w rywalizacji o miano Najlepszego Zastępu w szczepie zajął zastęp Włóczykije z 61 WDH-ek Hobbitki (zastępowa Maria Leniarska). Wszystkim uczestniczącym w rajdzie zastępom serdecznie gratulujemy, a w szczególności wygranym i wyróżnionym. Czuwajcie w przyjaźni! Lis -------------------- "...Odkrywacie tajemnicę
Która się nazywa życie Dni są długie i niczyje Kiedy jest się WŁÓCZYKIJEM..." Lepszy rydz niż nic - 17 !!! |
| julka. |
|
![]() już wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() Grupa: Ci-Co-Nic-Nie-Mogą Postów: 56 Nr użytkownika: 242 |
Serdecznie gratuluję, zwłaszcza Lenie
-------------------- Zawsze i wszędzie? Piętnaście górą będzie!
|
| maja |
|
|
już wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() Grupa: Rada Szczepu Postów: 66 Nr użytkownika: 138 |
Gratuluje!
|
| Asome |
|
![]() the best of the Best and selected ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Rada Szczepu Postów: 856 Nr użytkownika: 12 |
A ja do powyższych gratulacji dołożę jeszcze wyrazy uznania dla mojej zacnej drużyny "D" za wygranie bitwy na miasta i numery
-------------------- Zawsze i wszędzie 15 górą będzie!
Buzi, buzi masełeczko :* Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nikogo się nie odtrąca ani nie porzuca |
![]() |
![]() ![]() |